Bedrijfsfotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf die de sfeer van jouw bedrijf wil en kan vastleggen, iemand die jou van foto's voor op je website kan voorzien, of wens je graag wat profielfoto's, portretfoto's van je medewerkers, mooie lifestyle beelden, voor op de website of voor gebruik van ander promotiemateriaal? Ik kan je hierbij helpen!


Zakelijk portret/Beeldbank/Branding: Mooi en professioneel beeldmateriaal van jouw bedrijf, van jou aan het werk, flatlays, portretfoto van jou of je medewerkers aan het werk in beeld, sfeerbeelden van je bedrijf of je product? Geen stockfoto's, maar eigen beelden van je bedrijf waarmee je bijvoorbeeld je website mee kunt vullen? Deze kom ik graag voor je maken. In overleg met elkaar, telefonisch, per mail of face to face, bepalen we gezamenlijk hoe alles eruit moet gaan zien, wat je als bedrijf wilt uitstralen. Wat je wensen zijn, welk beeld je precies zoekt, waar je de foto's voor wil gaan gebruiken. Er is 2x een kledingwissel mogelijk. Bevat +/- 10 Hoge en Lage Resolutie bestanden. Deze kunt u gebruiken voor de beeldbank van uw bedrijf, reclamemateriaal of social media, dus worden zowel in hoge als lage resolutie afgeleverd.
Voor de beeldvorming van zo'n shoot, je bent al snel een dagdeel hiermee bezig, afhankelijk wat je wensen zijn.
           Afname meer foto's altijd mogelijk tegen een meerprijs.
Tarief: € 120,00 per uur voor 10 digitale bestanden.

Portretfoto van uw medewerkers: Mocht u uw personeel uniform op de foto willen, voor uw website, met bijvoorbeeld een witte achtergrond...Ik kan dit bij u op uw bedrijf komen doen. Ik ben in het bezit van een uitklapbaar wit/zwart, maar ook een gemêleerd donkergroen/lichtgrijs achtergrondscherm, studioverlichting welke ik op locatie kan opbouwen etc. Of mooi met uw kantoor of locatie op de achtergrond. Geen moeilijk gedoe dat al uw personeel in een studio moet langskomen, maar gewoon tussen het werk door even mooi en gezellig op de foto op uw eigen locatie!!
Tarief: € 24,50 per persoon, vanaf 5 personen en opstartkosten a € 150,00 (voor installeren en opbreken mobiele studio, lichte bewerking foto's, overleg shoot telefonisch of face to face)

Linkedin profielfoto: we zullen in ongeveer een half uur een mooi sfeerbeeld maken, gewoon zoals je bent, met eventueel gebruikmaking van mijn achtergrondscherm op uw locatie. Het tarief hiervoor is € 60,00 en je ontvangt hiervoor 5 foto's in hoge en lage resolutie en eventueel in kleur als z/w.

Overig: Voor overige verzoeken kan altijd een offerte op maat gemaakt worden!


Alle prijzen zijn EXCLUSIEF BTW en excl. reis-/parkeerkosten.

Ik heb voor de volgende bedrijven al opdrachten uit mogen voeren:

Rabobank-Event
Asics Runningstore Rotterdam
StudioMooist
DewivanEyk Virtual assistant
Zichtbaar op Zoek
Stichting Speelstad Brielle-Event
Katoen & Koffie conceptstore-Event
Pure Horses Store
Het Bokslokaal Rotterdam
Sandra de Jager, Coaching Yoga en Voedingsadvies
Technische Handelsonderneming C.v.d. Pols & Zn. B.V.
Fiew Hypotheekadvies

Lobs Makelaardij Onroerend Goed B.V.
Rhijn Broesterhuizen " De Bedrijfsadviseur" 
Taxibedrijf Overgaauw B.V.
Beikes Schoon
CVU Uitvaartzorg
Bodyplatform Spijkenisse
VSA Bouw Zuidland
Woningopkoop.nl
Het Stylinghuys
Gemeente Nissewaard

Loveshoot - Sweet sixteen - Vriendinnen

Hoe leuk is dat? Samen met je BFF een gezellige shoot als herinnering voor later, of gewoon omdat jullie het erg gezellig met elkaar hebben en dit vast willen leggen. Of met je allerliefste op de foto, als kado voor elkaar, gewoon omdat je stapelgek op elkaar bent!
Of een toffe shoot omdat je 16 jaar bent geworden, met alles erop en eraan. Neem gerust ballonnen, extra kledingset of anders props mee!!
We zullen ongeveer 1 uur hiermee bezig zijn, maar het komt niet aan op een minuutje hoor!


Tarief 2022:
€ 120,00 voor max 2 personen, iedere extra persoon ( ) € 15,= p.p. extra

15 Hoge Resolutie bestanden

Familiefotografie

Wie wil dit nu niet? Mooie foto's van je gezin of van de hele familie! Graag maak ik de mooie, ongedwongen en spontane foto's hiervan op een door ons samen afgestemde locatie. We gaan lekker naar buiten, haren in de wind en vooral met veel lol met elkaar maken we er een gezellig moment van.

We zullen ongeveer 1 uur met elkaar zijn en jullie ontvangen hiervoor de door mij bewerkte lage resolutie bestanden( met mijn logo-evt. voor social media gebruik) om hieruit de 15 foto's te kiezen die jullie wensen. Dit alles wordt jullie via WeTransfer toegestuurd.


Tarief 2022:
€ 125,00 voor 4 personen en voor iedere extra persoon € 10,00 p.p.

15 Hoge Resolutie bestanden

TIP: houd rekening met elkaar qua kledingkeuze, geen drukke prints op shirts, bij strandshoots is het heel mooi om gewoon lekker casual kleding aan te trekken met lichte kleuren. Laat de kids lekker hun strooie hoedje of zonnebril meenemen. Alles is mogelijk.

Newborn/Babyfotografie

AAhhh......zo mooi en zo lief! Dit moment wil je voor altijd vastgelegd hebben. Mooi foto's van jullie pasgeboren kindje. Supertrots als ouders en de hele wereld mag dit weten, of gewoon deze mooie beelden voor jezelf bewaren, ook om later aan je kindje te laten zien..

Graag wil ik voor jullie deze foto's maken.

Wensen jullie foto's van jullie kleintje heerlijk slapend, nog heerlijk opgekruld op de buik of kroelend tegen jullie aan, dan zou de beste periode vanaf de 2e week zijn. Dan zijn jullie zelf ook gewend aan alles en zijn jullie wellicht al wat tot rust gekomen van alle drukte. Het is namelijk wel zo leuk als we foto's maken van jullie als gezin dat jullie er een beetje uitgerust uit zien.

Wensen jullie foto's van jullie kleintje waarbij de oogjes lekker open zijn en een heldere blik in de camera geeft, meer wakker is, op een mooie manier met broer/zus vastgelegd kan worden, dan is de periode van 1-3 maanden het moment voor jullie om dit in te plannen.

De foto's zal ik bij jullie thuis komen maken en hier zal ik ongeveer 1 a 1 1/2 uur mee bezig zijn, maar geen stress, als jullie kleintje even niet wil meewerken of gevoed dient te worden dan wacht ik gewoon geduldig af.

Jullie zullen na de shoot de licht bewerkte foto's in lage resolutie met mijn logo ontvangen, waaruit jullie 15 foto's kunnen uitkiezen. Deze zal ik jullie dan toesturen in hoge resolutie, de afdrukkwaliteit.

TIP: leuk is het om eventueel eigen knuffeltjes of props waar een herinnering voor jullie aan zit voor de foto te gebruiken. Stem de kleding als gezin ook een beetje op elkaar af...effen kleding (geen drukke prints) komt vaak het mooist over.


Tarief 2022:
NewBorn shoot € 125,= voor 15 Hoge Resolutie bestanden

Combi deal met Zwangerschapsshoot € 200,= 

Zwangerschapsfotografie


Een gezellige en liefdevolle shoot voor max.4 personen. Duur 1 a 1 1/2 uur op een locatie naar keuze. Dit kan buiten zijn maar ook zeker bij jullie thuis.
Voor in huis is er de mogelijkheid dat ik achtergrondschermen meeneem, zwart/wit en donkergroen of lichtgrijs gemêleerd. 

Alle shoots zijn incl. lichte bewerking en de keuze van 15 HR bestanden uit een ruime selectie LR bestanden, via WeTransfer naar jullie toegestuurd.

De beste periode voor de shoot is rond de 33-34 weken. Indien blote buik foto's gewenst zijn dien je hier vooraf even rekening mee te houden door geen strakke kleding aan te hebben.Ook is het wenselijk rustige kleuren te dragen, geen drukke motieven of drukke prints. indien een foto met meerdere personen gewenst is graag de kleding op elkaar afstemmen.


Onderstaand een voorbeeld van jurken die ik beschikbaar heb voor de shoot, vrij te gebruiken.Tarief 2022:
NewBorn shoot € 125,= voor 15 Hoge Resolutie bestanden

COMBI korting: Combi deal met een NewBornshoot € 200,00

Eventfotografie

Gave en echte foto's van jouw bedrijfsfeest of bedrijfsevenement, congres, beurzen. Als mooie herinnering of ter promotie voor volgende edities of gebruik voor op jullie website? Jullie concert mooi vastgelegd? Dat doe ik graag voor jullie!

Ik zal voor jullie alle mooie, spontane en gewenste momenten vastleggen. Jullie kunnen mij hiervoor al vanaf 3 uur boeken. 

Jullie ontvangen van mij alle licht bewerkte foto's in lage resolutie (met mijn logo) en hoge resolutie via WeTransfer.

Tarief 2022:
Uurtarief € 100,=
Minimale afname 3 uur

Extra informatie

Nabestellen van digitale bestanden is tegen meerprijs mogelijk

Lichtere bewerking is inclusief maar grotere bewerking in Photoshop of Lightroom zijn mogelijk v.a. € 25,= ex BTW.

Alle bedragen zijn EXCLUSIEF reiskosten, maar inclusief BTW(tenzij anders vermeld).
Reiskosten zijn € 0,25 per km > 30 km.