Bedrijfsfotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf die de sfeer van jouw bedrijf wil en kan vastleggen, iemand die jou van foto's voor op je website kan voorzien, of wens je graag wat profielfoto's, portretfoto's van je medewerkers, mooie lifestyle beelden, voor op de website of voor gebruik van ander promotiemateriaal? Ik kan je hierbij helpen!


Zakelijk portret/Beeldbank/Branding: Mooi en professioneel beeldmateriaal van jouw bedrijf, van jou aan het werk, flatlays, portretfoto van jou of je medewerkers aan het werk in beeld, sfeerbeelden van je bedrijf of je product? Geen stockfoto's, maar eigen beelden van je bedrijf waarmee je bijvoorbeeld je website mee kunt vullen? Deze kom ik graag voor je maken. In overleg met elkaar, telefonisch, per mail of face to face, bepalen we gezamenlijk hoe alles eruit moet gaan zien, wat je als bedrijf wilt uitstralen. Wat je wensen zijn, welk beeld je precies zoekt, waar je de foto's voor wil gaan gebruiken. Er is 2x een kledingwissel mogelijk. Bevat +/- 10 Hoge en Lage Resolutie bestanden. Deze kunt u gebruiken voor de beeldbank van uw bedrijf, reclamemateriaal of social media, dus worden zowel in hoge als lage resolutie afgeleverd.
Voor de beeldvorming van zo'n shoot, je bent al snel een dagdeel hiermee bezig, afhankelijk wat je wensen zijn.
           Afname meer foto's altijd mogelijk tegen een meerprijs.
Tarief: € 120,00 per uur voor 10 digitale bestanden.

Portretfoto van uw medewerkers: Mocht u uw personeel uniform op de foto willen, voor uw website, met bijvoorbeeld een witte achtergrond...Ik kan dit bij u op uw bedrijf komen doen. Ik ben in het bezit van een uitklapbaar wit/zwart, maar ook een gemêleerd donkergroen/lichtgrijs achtergrondscherm, studioverlichting welke ik op locatie kan opbouwen etc. Of mooi met uw kantoor of locatie op de achtergrond. Geen moeilijk gedoe dat al uw personeel in een studio moet langskomen, maar gewoon tussen het werk door even mooi en gezellig op de foto op uw eigen locatie!!
Tarief: € 24,50 per persoon, vanaf 5 personen en opstartkosten a € 150,00 (voor installeren en opbreken mobiele studio, lichte bewerking foto's, overleg shoot telefonisch of face to face)

Linkedin profielfoto: we zullen in ongeveer een half uur een mooi sfeerbeeld maken, gewoon zoals je bent, met eventueel gebruikmaking van mijn achtergrondscherm op uw locatie. Het tarief hiervoor is € 60,00 en je ontvangt hiervoor 5 foto's in hoge en lage resolutie en eventueel in kleur als z/w.

Overig: Voor overige verzoeken kan altijd een offerte op maat gemaakt worden!


Alle prijzen zijn EXCLUSIEF BTW en excl. reis-/parkeerkosten.

Ik heb voor de volgende bedrijven al opdrachten uit mogen voeren:

Rabobank-Event
Asics Runningstore Rotterdam
StudioMooist
DewivanEyk Virtual assistant
Zichtbaar op Zoek
Stichting Speelstad Brielle-Event
Katoen & Koffie conceptstore-Event
Pure Horses Store
Het Bokslokaal Rotterdam
Sandra de Jager, Coaching Yoga en Voedingsadvies
Technische Handelsonderneming C.v.d. Pols & Zn. B.V.
Fiew Hypotheekadvies

Lobs Makelaardij Onroerend Goed B.V.
Rhijn Broesterhuizen " De Bedrijfsadviseur" 
Taxibedrijf Overgaauw B.V.
Beikes Schoon
CVU Uitvaartzorg
Bodyplatform Spijkenisse
VSA Bouw Zuidland
Woningopkoop.nl
Het Stylinghuys
Gemeente Nissewaard
Walk this World-Lisenka Beetstra
Veldsink Verzekeringen Spijkenisse
Autobedrijf P. Troost & Zonen
Ondernemersvereniging Nissewaard

Vastgoedfotografie

In 2022 heb ik de opleiding Vastgoed fotografie positief afgerond en mag mij nu Vastgoedfotograaf noemen. Graag wil ik hier meer mee gaan doen vanaf nu.

Hoe belangrijk is vastgoedfotografie? Wat is de toegevoegde waarde hiervan?


Vastgoedfotografie is een type fotografie die de verkoop van een huis of bedrijfspand ondersteund aan de hand van foto's. Het is bewezen dat panden met kwalitatief goede vastgoedfoto's sneller verkocht worden, dan de panden die dat niet hebben. De sfeer van zowel binnen- als buitenshuis worden subliem op de foto’s weergegeven, zodat dit direct aanspreekt. Dit is onmisbaar voor een snelle verkoop. Ook is dit inzetbaar voor het vastleggen van uw (ver)bouwproject.


Vastgoedfotografie is één van de meest uitdagende vormen van fotografie. Dit komt doordat de woningen op dat moment fungeren als fotostudio, minus het perfecte licht. Om deze reden is het aan te raden om te investeren in een goede vastgoedfotograaf, de investering betaalt zich terug. Onderzoek heeft uitgewezen dat 85 tot 90% van potentiële kopers die op internet naar een woning zoeken binnen 30 seconden bepaald of een woning bezoekwaardig is. 


Als er iets goed bekeken wordt bij een woningpresentatie, dan zijn het wel de foto's. Ik zorg voor een uitstekende 'first impression'.  Ik breng de woning aantrekkelijk én compleet in beeld. Van binnen maar ook van buiten, omdat de omgeving zeker ook van toegevoegde waarde kan zijn voor de verkoop van de woning.

 

Woningfotografie staat bekend om de ruimtelijke beelden. Naast deze, met een groothoek objectief genomen foto's, lever ik ook detailfoto's aan. Niets accentueert de sfeer immers beter dan deze "instagram" waardige doorkijkjes.

Een relatief nieuwe ontwikkeling in de vastgoedfotografie is 360-graden fotografie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een 360 graden camera die een hele kamer vastlegt. Vervolgens kan een klant dan op een website de foto bekijken en ronddraaien, zodat die het gevoel krijgt echt zelf in de kamer te staan. Funda heeft recentelijk ondersteuning voor 360-graden foto’s uitgebracht, en omdat deze vorm van fotografie nou zo’n uitermate uitstekende manier is om op afstand een indruk van een woning te krijgen hebben we hier wat extra focus op gelegd.
Er kunnen niet alleen van de binnenkant van uw pand 360-graden foto’s gemaakt worden, maar ook van de omgeving. Zo kan een klant zonder een voet uit de deur te stappen vast een kijkje nemen in de buurt van de woning. Ideaal voor een digital bezichtiging, zeker in deze tijd.

Voordat de foto’s worden aangeleverd worden ze bewerkt. Een foto van een licht en helder interieur oogt vaak beter dan een donker interieur. Tevens komen de elementen van het vastgoed dan beter tot hun recht. Bij een foto van een interieur waarin ramen aanwezig zijn, kan het lichtverschil tussen binnen en buiten een ‘probleem’ zijn. Ik maak foto’s soms met één of meerdere flitsers om het interieur op te lichten, of gebruiken HDR technieken.

Gaan jullie je huis verkopen en spreekt bovenstaande jullie aan? Laat het mij vooral weten. Graag zorg ik ervoor dat jullie woning of bedrijfspand mooi, aantrekkelijk en realistisch vastgelegd wordt. 

Na het doorspreken van de opdracht bepaal en bespreek ik met u het tarief en ontvangt u een checklist om zo de woning nog aantrekkelijker uit te laten komen.

Familiefotografie

Wie wil dit nu niet? Mooie foto's van je gezin of van de hele familie! Graag maak ik de mooie, ongedwongen en spontane foto's hiervan op een door ons samen afgestemde locatie. We gaan lekker naar buiten, haren in de wind en vooral met veel lol met elkaar maken we er een gezellig moment van.

We zullen ongeveer 1 uur met elkaar zijn en jullie ontvangen hiervoor de door mij bewerkte lage resolutie bestanden( met mijn logo-evt. voor social media gebruik) om hieruit de 15 foto's te kiezen die jullie wensen. Dit alles wordt jullie via WeTransfer toegestuurd.


Tarief 2023:
€ 125,00 voor 4 personen en voor iedere extra persoon € 10,00 p.p.

15 Hoge Resolutie bestanden

TIP: houd rekening met elkaar qua kledingkeuze, geen drukke prints op shirts, bij strandshoots is het heel mooi om gewoon lekker casual kleding aan te trekken met lichte kleuren. Laat de kids lekker hun strooie hoedje of zonnebril meenemen. Alles is mogelijk.

Loveshoot - Sweet sixteen - Vriendinnen

Hoe leuk is dat? Samen met je BFF een gezellige shoot als herinnering voor later, of gewoon omdat jullie het erg gezellig met elkaar hebben en dit vast willen leggen. Of met je allerliefste op de foto, als kado voor elkaar, gewoon omdat je stapelgek op elkaar bent!
Of een toffe shoot omdat je 16 jaar bent geworden, met alles erop en eraan. Neem gerust ballonnen, extra kledingset of anders props mee!!
We zullen ongeveer 1 uur hiermee bezig zijn, maar het komt niet aan op een minuutje hoor!


Tarief 2023:
€ 120,00 voor max 2 personen, iedere extra persoon ( ) € 15,= p.p. extra

15 Hoge Resolutie bestanden

Extra informatie

Nabestellen van digitale bestanden is tegen meerprijs mogelijk

Lichtere bewerking is inclusief maar grotere bewerking in Photoshop of Lightroom zijn mogelijk v.a. € 25,= ex BTW.

Alle bedragen zijn EXCLUSIEF reiskosten, maar inclusief BTW(tenzij anders vermeld).
Reiskosten zijn € 0,25 per km.